Plastbrunnar

Plastbrunnar för alla tillfällen hittar du här. Detta företag har miljövänlig Plastbrunnar av alla typer. De kan också lätt designa dina nästa Brunnar. Här kan de levera många olika typer brunnar - som till exempel: Kompostbehållare, Siloer, Plastkar och Plastbehållare. deras hemsida kan du läsa om några av vad de kan erbjuda. Om du har speciella krav, kan de göra dessa Plastbrunnar.

 

Plastkar

Plastkar – för förvaring och för vatten. Detta företag har många års erfarenhet inom sitt område. De säger: "Många använder plastkar privat som exempelvis badkar för barnen om de endast har en dusch i badrummet, en del väljer att plantera växter i det." Ni kan kontakta dem om ni vill ett informellt samtal om vad de kan göra för dig. Här kan du läsa mer om Plastkar.

 

Plasttankar

Plasttankar - specialtillverkat för dig. Här kan du få Plasttankar som rymmer från 0,5 liter till 15 000 liter. Om du inte hittar de Plasttankar som du behöver nu då kan du bara ringa dem. I fallet med ett större projekt, då kan de använda några industriella arkitekter och designade. får ni vad ni vill ha. Om du har frågor, kan du ringa för mer information om Plasttankar.